پرستاشاپ چیست؟ نگاهی دقیق و تخصصی به پرستاشاپ

پرستاشاپ چیست؟ نگاهی دقیق و تخصصی به پرستاشاپ

پرستاشاپ یک فروشگاه ساز رایگان میباشد که تحت مجوز Open Software OSL منتشر شده است. پرستاشاپ به زبان برنامه نویسی PHP با پشتیبانی از سیستم مدیریت پایگاه داده MySQL نوشته شده است. پرستاشاپ در حال حاضر توسط 300000 کسب و کار در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و به 60 زبان مختلف در دسترس است. پرستاشاپ در سال 2005 به عنوان یک پروژه دانشجویی در مدرسه EPITECH IT در پاریس ، فرانسه آغاز به کار کرد و در سال 2007 توسط ایگور شلومبرگر و برونو لویک تاسیس شد. پرستاشاپ ابتدا به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در دسترس بود. سه ماه پس از راه اندازی ، این پروژه به سیزده زبان ترجمه شد. بین ماه مه 2010 و آوریل 2012 ، با تأسیس دفتر مرکزی در میامی ، پرستاشاپ از 17 کارمند به بیش از صد نفر افزایش یافت.از آوریل 2016 ، پرستاشاپ بیش از 120 کارمند و دفتر در 6 کشور دارد.

در سال 2019 ، پرستاشاپ جایزه بین المللی Acteurs du Libre را برای استراتژی توسعه بین المللی دریافت کرد و در اکتبر همان سال پرستاشاپ دفتر مرکزی میامی را بست و فعالیت خود را در قاره آمریکا متوقف کرد .طبق وب سایت ردیابی نرم افزار BuiltWith ، از اکتبر سال 2020 ، 28٪ از سایت های استخدام کننده نرم افزار منبع باز منبع باز از PrestaShop استفاده می کنند. طبق W3Techs ، PrestaShop توسط 0.5٪ از کل وب سایت ها استفاده می شود. پرستاشاپ بیش از سیصد ویژگی داخلی برای مدیریت لیست محصولات ، پرداخت ها ، حمل و نقل ، تولیدکنندگان و تأمین کنندگان دارد. پرستاشاپ از یک سیستم الگوی وب استفاده می کند که به کاربران امکان می دهد تم های فروشگاه را سفارشی کرده و از طریق ماژول های الحاقی ویژگی های جدید اضافه کنند. بازار پرستاشاپ بستری را برای توسعه دهندگان شخص ثالث فراهم می کند تا مضامین و ماژول ها را به بازرگانان بفروشند.

 

دانلود قالب های پرستاشاپ 

 

پرستاشاپ به عنوان یک سازمان منبع باز با مسئله تولید درآمد روبرو است. این شرکت با استفاده از اندازه و دامنه بین المللی جامعه منبع باز خود ، دو منبع اصلی درآمد ایجاد کرده است:

PrestaShop Addons -1، بازاری که از طریق آن بازرگانان افزونه ها و موضوعات سفارشی را برای فروشگاه های خود خریداری می کنند.
2- مشارکت استراتژیک با رهبران صنعت تجارت الکترونیکی مانند PayPal یا Google.

 

 

پرستاشاپ به طور پیش فرض یک تم با پاسخگویی اساسی را ارائه می دهد. کاربران می توانند مضامین خود را نصب کرده یا توسعه دهند و بدون تغییر در محتوای وب سایت ، نمایش صفحه را تغییر دهند. ماژول های الحاقی قابلیت های داخلی نرم افزار را گسترش می دهند. کاربران ممکن است ماژول ها را مستقیماً در پنل مدیریت نرم افزار نصب کنند یا خودشان آن را توسعه دهند.پرستاشاپ دارای بیش از سیصد ویژگی داخلی است که به شما امکان می دهد روش های پرداخت ، حمل و نقل ، لیست محصولات ، فروشندگان و خریداران را مدیریت کنید. پرستاشاپ از یک سیستم الگوی وب استفاده می کند که به شما امکان می دهد تم فروشگاه را شخصی سازی کرده و از ماژول های الحاقی استفاده کنید.

1. سهولت در استفاده از پرستاشاپ

از آنجا که باطن پرستاشاپ کمی فنی تر است بنابراین تنظیم آن زمان می برد. شما نسخه ی نمایشی آنلاین را از نسخه ی نمایشی پرستاشاپ تهیه می کنید که شامل front end و back end است. به راحتی می توانید آن را روی دسک تاپ ، تبلت ، تلفن همراه با تمام ویژگی های دلخواه طراحی کنید. از آنجا که تنظیم پرستاشاپ کمی زمان می برد اما ارزش انتظار را دارد. نصب پرستاشاپ و استفاده از آن بسیار آسان است. در کمترین زمان یک فروشگاه آنلاین را برای شما فراهم می کند.

 

2. منبع باز و رایگان بودن پرستاشاپ

پرستاشاپ یک پلت فرم کاملا رایگان و منبع باز است که به شما امکان می دهد در عرض چند دقیقه یک سایت کاملاً جامع را طراحی کنید. پرستاشاپ راه توسعه وب سایت های فروشگاهی را بسیار آسان تر و در دسترس می کند.این انجمن به طور مداوم به بهبود سیستم عامل کمک می کند. آنها در حال حاضر به موارد مهمی مانند ارائه بیش از 75 زبان (رایگان) و بیش از 60 واحد ارزی برای پرداخت ,سازگار با پرستاشاپ دست یافته اند.به همین دلیل باعث می شود پرستاشاپ یک پلت فرم بزرگتر از همیشه باشد.

 

دانلود قالب های پرستاشاپ 

 

3. موضوع و خدمات پرستاشاپ

بدون شک ، گوگل در حکم پایه و اساس بازدید از وب سایت شما است. و باید بداند وب سایت شما درباره چه موضوعی است و چه خدماتی را ارائه می دهید تا بتواند وب سایت شما را از سایرین متمایز کند. اینجاست که باید از کلمه های غنی استفاده کنید که در نتیجه ، گوگل می تواند بدون دردسر به سایت شما مراجعه کند. این موضوع میتواند وبسایت شما را از دیگران متمایز نماید.شما می توانید افزونه ای را در بازار پرستاشاپ پیدا کنید که به طور خاص این روند را ساده کند.

 

4. بازاریابی با پرستاشاپ

پرستاشاپ به شما امکان می دهد تا ویژگی های سفارشی را به وب سایت خود اضافه کنید تا گسترده شود. و این لیست شامل – حالت تخفیف ، ارسال رایگان ، پیشنهادات ویژه ، بازاریابی از طریق ایمیل ، برنامه نویسی وابسته ، بسته بندی هدیه ، کد کوپن و بسیاری موارد دیگر است.

 

5. درگاه های پرداخت برای پرستاشاپ

برای یک سایت فروشگاهی، تنظیم درگاه های پرداخت بسیار مهم است. و پرستاشاپ از مجموعه ای از درگاه های پرداخت مانند PayPal ، Amazon Pay ، Worldpay ، Discover Global Network ، First Data و Authorize.Net پشتیبانی می کند. همچنین ، بیش از 250 ارائه دهنده پرداخت به عنوان گزینه های اضافی دارد.

 

دانلود قالب های پرستاشاپ 

 

6. سفارشی سازی آسان پرستاشاپ

روزهای وب سایت های کسل کننده و معمولی گذشته است ، پرستاشاپ با ماژول های مختلفی از جمله اشتراک خبری ، فروش متقابل ، که می تواند فقط با یک کلیک فعال شود ، ارائه می شود. این ماژول ها می توانند به شما کمک کنند تا سایت را متناسب با نیاز خود سفارشی کنید. شما بیش از 5000 ماژول و موضوع را در بازار پرستاشاپ مشاهده خواهید کرد.

 

7. پرستاشاپ کاملاً راستچین و سازگار با زبان فارسی

فروشگاه ساز خای زیادی وجود دارند اما اکثر آن ها خارجی بوده و به زبان فارسی ترجمه نشده اند. یکی از مهم ترین ویژگی های پرستاشاپ که آن را در میان ایرانی ها محبوب کرده است، راستچین و فارسی بودن کامل آن است. در واقع تیم پشتیبانی فارسی هسته آن را به صورت کاملا بهینه فارسی سازی کرده است و نه تنها بخش کاربری این فروشگاه ساز فارسی است، بلکه قسمت مدیریت هم به صورت کاملاً فارسی در اختیار شما کاربران قرار دارد.

 

8. سئوی اصولی برای بهبود رتبه سایت در گوگل در پرستاشاپ

پرستاشاپ دارای سئوی بسیار بهینه ای میباشد و دلیل آن، کدنویسی کاملاً استاندارد آن است. برای یک فروشگاه اینترنتی سئوی خوب اهمیت زیادی دارد و با استفاده از پرستا شاپ می توانید در موتور های جستجو حرفی برای گفتن داشته باشید. البته سئو نیازمند هزینه و انرژی زیادی است و تنها با انتخاب پرستا شاپ نمی توانید به رتبه های اول گوگل راه پیدا کنید.

 

دانلود قالب های پرستاشاپ 

 

در کنار همه ی نکات مثبتی که در بالا ذکر کردیم بهتر است کمی به  معایب پرستاشاپ بپردازیم تا با این فروشگاه سا پیشرفته بیشتر آشنا شویم:

معایب پرستاشاپ:

  • 1. طراحی محدود پرستاشاپ

سازگاری محدود از ضررهای مهم پرستاشاپ است. این مرحله برای کسب و کار های متوسط و نوپا ​​مناسب است. در هر صورت ، وقتی در مراحل بالا تر که نیاز به  رشد دارد ممکن است پرستاشاپ تصمیم مناسبی نباشد.

  • 2. طراحی غیرحرفه ای پرستاشاپ

برای فروشگاه های کم هزینه ، پرستاشاپ یک سیستم مناسب می باشد با این حال ، برای فروشگاه های وسیع ، ترتیب جذاب و مناسبی نیست. ساختارهای پرستاشاپ علی رغم اینکه از ظرفیت های اساسی برخوردار است ولی از نظر تخصصی آنچنان گسترده نیستند.این طرح حتی در صورت عملکردهای اساسی ، فاقد جلوه حرفه ای است. برخی از کاربران همچنین از یک سیستم آماری با طراحی ضعیف و از موارد بروزرسانی شکایت دارند. و فقط گزینه های محدودی برای فروش متقابل محصولات دارد.

  • 3. هزینه های اضافی در پرستاشاپ

عملکرد پولی بسیاری از ویژگی هایی که با همتایان آن ساخته شده اند با این سیستم عامل منبع باز در دسترس نیستند. این نسخه رایگان در واقع یک راه حل اساسی است که فقط دارای ویژگی های استاندارد برای راه اندازی یک فروشگاه متوسط ​​است اما امکانات پیشرفته زیادی ندارد. برای تأمین نیازهای پیشرفته خود مجبور به خرید ماژول های اضافی هستید و باید مبلغ بسیار زیادی را هزینه کنید.

 

 

 

در اخر باید بدانید هنگامی که قصد راه اندازی فروشگاه آنلاین برای مشاغل خود را دارید ، باید بیشتر به بررسی مزایا و معایب آن بپردازید. اگر بودجه کمی دارید و می خواهید یک فروشگاه آنلاین استاندارد با برخی از ویژگی های مناسب داشته باشید تا بتواند در اختیار شما برای کسب و کار قرار گیرد ،فروشگاه ساز پرستاشاپ گزینه مطلوبی است. از طرف دیگر ، اگر فروشگاهی تمام عیار و دارای ویژگی های پیشرفته برای یک پروژه در مقیاس بزرگ را در نظر دارید ، می توانید نگاهی به گزینه های دیگر بیندازید. همچنین می توانید قبل از ثبت نام در نسخه اصلی ، نسخه آزمایشی آن را تست کنید. به هر حال ، عاقلانه تر است که به دنبال یک فروشگاه ساز با پیچیدگی زیاد نروید بلکه آن را انتخاب کنید که متناسب با اهداف کسب و کار شما باشد.

 

 

– برای دانلود انواع قالب های پرستاشاپ به لینک زیر مراجعه کنید:

دانلود قالب های پرستاشاپ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرفصل های مقاله