60 نکته کلیدی و ترفند های مهم سئو

60 نکته کلیدی و ترفند های مهم سئو

در این مقاله سعی بر این میباشد که نکات مهمی که سئو سایت شما را بهتر میکند و باعث میشود تا سایت بهینه تری داشته باشید در اختیارتان قرار دهیم.

سئوی داخلی سایت

1. کلمات کلیدی مشابه یکدیگر را به مطلب اضافه کنید

کلمات کلیدی مشابه یا LSI به معنی عبارات و کلماتی هستند که با کلمه کلیدی اصلی مترادفند یا با آن در ارتباطند. وقتی این کلمات مشابه را در متن خود به کار می برید گوگل را از مفهوم کلی صفحه آگاه می کنید. عبارات مشابه را در انتهای صفحه نتایج جستجو می توانید ببینید.

 

2. محتوای متنی به عکس نوشته ها (infographic) اضافه کنید

نوشته هایی که به شکل تصاویر آماده می شوند برای اشتراک گذاری و گرفتن بک لینک بسیار مناسبند. اما عیب بزرگ آنها اینست که گوگل قادر به خواندن این نوع نوشته ها نیست. توضیحات مرتبطی را به این گونه تصاویر اضافه کرده تا گوگل نیز از محتوای صفحه شما آگاه گردد.

 

3. عنوان مستقل برای هر صفحه ایجاد کنید

صفحات با عنوان های تکراری یکی از بزرگترین اشتباهات سایت ها، مخصوصا سایت های فروشگاهی که دارای صفحات زیادی هستند می باشد. گوگل نیز مکررا صاحبین سایت ها را از این کار نهی کرده است. نوشتن عناوین مستقل برای هر صفحه کار واقعا دشواریست اما انجام این کار تاثیر به سزایی در سئو سایت دارد.

 

4. از کلمات کلیدی بلندتر در عنوان صفحه استفاده کنید

توجه به این تکنیک سئو بسیار به درد خور می تواند باشد. به عنوان مثال عبارت کلیدی “کفش های قرمز” را در نظر بگیرید. شما می توانید به راحتی همین عبارت را در عنوان صفحه قرار دهید. اما استفاده از عبارت بلندتری مانند “بهترین کفش های قرمز” انتخاب هوشمندانه تری است. با این کار فورا در عبارت “بهترین کفش های قرمز” رتبه خوبی کسب می کنید و در دراز مدت نیز شانس زیادی برای گرفتن رتبه در عبارت کفش های قرمر کسب می کنید.

 

5. وجود کلمه کلیدی در url صفحه را آزمایش کنید

اگر با وجود اینکه صفحه شما کاملا بهینه بوده اما در نتایج جستجو رتبه خوبی کسب نمی کند، کلمه کلیدی را در آدرس صفحه قرار دهید. لازم به ذکر است که در این کار زیاده روی نکرده و صرفا یک یا دو کلمه کلیدی اصلی را در یو آر ال قرار دهید. بعضا مشاهده شده که این کار تاثیر مثبتی در رتبه گیری صفحات داخلی می تواند ایفا کند.

 

6. مطالب پربازدید و جذاب را در الویت قرار دهید

بسیاری از مطالعه ها نشان داره که استفاده از مطالب مفید و ضروری، درصد کلیک را بالا می برد. این گونه مطالب قابلیت اشتراک گذاری بیشتری دارند و کاربران بیشتر به آن توجه می کنند.

 

7. به جای  توجه بر روی چگالی کلمه کلیدی بر روی تکرار آن تمرکز کنید

این یکی از آن ترفند های سئو است که بسیاری از افراد دچار کج فهمی شده اند. بعید به نظر میرسد که گوگل بر روی چگالی یک کلمه کلیدی به عنوان فاکتور رتبه بندی توجه کند. اما شکی نیست که تعداد دفعات استفاده از آن مهم است. به احتمال زیاد، صفحه ای که کلمه کلیدی اصلی را هفت بار تکرار کرده نسبت به صفحه دیگری که تنها یک بار کلمه کلیدی در آن قید شده، احتمال گرفتن رتبه بهتری دارد. بنابر این برای چند بار هم شده کلمه کلیدی اصلی را در متن تکرار کنید.

 

8. صفحه قوانین سایت

این نکته تاثیر مستقیمی بر روی سئو و پارامترهای گوگل ندارد. اما سایت هایی که دارای رویه معلوم بوده و قوانین مشخصی برای کارهای خود دارند، قانونی تر جلوه کرده و از دید کاربران اعتبار بیشتری دارند.

 

9. کلمات مترادف با کلمه کلیدی اصلی را در هدینگ H1 و H2 بنویسید

وبمسترها معمولا کلمات کلیدی خود را مستقیما در تگ های H1 و H2 وارد می کنند. اما این نوع بهینه سازی شاید کمی افراطی به نظر برسد. می توانید کلمات مترادف با آن ها را در این تگ ها بنویسید. به عنوان مثال برای صفحه ای که کلمه کلیدی آن نوشابه بدون قند است، می توانید عبارت نوشابه رژیمی را در هدینگ H1 یا H2 وارد کنید.

 

10. بیشتر از 60 کاراکتر برای عنوان صفحه انتخاب نکنید!

گوگل برای نمایش عنوان صفحه محدودیت دارد و مقدار این محدویت 512 پیکسل است. اما چون اندازه گیری پیکسل سخت است، می توانید به طور تقریبی این مقدار را به اندازه 60 کاراکتر در نظر بگیرید. با انتخاب این تعداد کارکتر در بیش ار 99% مواقع، طول عنوان صفحه از 512 پیکسل تجاوز نمی کند.

11. دکمه های اشتراک گذاری را جلوی چشم کاربر قرار دهید

همواره سعی کنید دکمه هایی که به واسطه آنها کاربران می توانند مطالب شما را به راحتی به اشتراک بگذارند دم دست قرار داده تا از این قابلیت نهایت استفاده را ببرید.

 

12. صفحات محصولات فروشگاه را همانند پست های وبلاگ بهینه سازی کنید

این یکی از تکنیک های سئو است که بسیار ار اهمیت برخوردار می باشد. چرا که بسیاری از وبمسترها صرفا به ایجاد صفحه محصول بسنده کرده و توضیحی برای آن نمی نویسند. به عنوان مثال کلمات کلیدی خود را چند بار در صفحه تکرار کرده و از کلمات مشابه با آن نیز استفاده کنید. در صورت امکان و در حداقل 1000 کلمه محصول خود را توصیف کنید.

 

13. صفحه اصلی خود را صرفا در نام برند خود بهینه سازی کنید

صفحه اصلی شما مطمئنا معتبرترین صفحه در سایت است، اما این صفحه به دلیل کمبود محتوا، نمی تواند معمولا رتبه خوبی کسب کند. در حال کلی، صفحه اصلی از نوع صفحاتی نیست که گوگل بخواهد در نتایج جستجو به کاربران نشان دهد. بنابراین صفحه اصلی خود را صرفا در نام برند خود بهینه و سئو کنید.

 

14. هرچه محتوا بیشتر ،بهتر

بسیاری از مطالعات نشان داده که ارتباط تقریبا مستقیمی بین حجم محتوا و رتبه آنها در نتایج جستجو وجود دارد. اما این بدین معنی نیست که انتشار صفحه با محتوای بسیار زیاد تضمینی بر گرفتن رتبه یک گوگل باشد.  اما همان مطالعات نشان می دهد سایت هایی که در صفحه اول گوگل قرار می گیرند، معمولا محتوای آنها بیش از 1000 کلمه است.

 

15. کلمه کلیدی سایت را در ابتدای عنوان صفحه قرار دهید

موتورهای جستجو رتبه بهتری را برای صفحاتی که با کلمات کلیدی شروع می شوند در نظر می گیرد. بنبابراین سعی کنید این کار را همواره انجام دهید.

 

16. صفحات قدیمی را دوباره در معرض دید کاربران قرار دهید

این کار موجب افزایش بازدید آن صفحات توسط کاربران می گردد.

 

17.استفاده از تاریخ آپدیت به جای تاریخ انتشار

نوشتن تاریخ آپدیت به جای تاریخ انتشار این حس را به کاربر می دهد که این یک مطلب قدیمی و جا افتاده می باشد که همواره به روز رسانی نیز شده است. این حالت اطمینان بیشتری به کاربر در صحت مطالب صفحه می دهد.

 

18. از لینک سازی داخلی استفاده کنید

همواره صفحات مختلف را در صورت نیاز در محتوای صفحات به یکدیگر لینک دهید. این کار تاثیر به سزایی در رتبه صفحات می دهد.

 

19. به روز رسانی محتوای قدیمی

این مورد یکی از ترفند هاییست که توسط سئوکاران کاملا ندیده گرفته می شود. اول از همه به روز رسانی مطالب به گوگل می فهماند که شما به مطالب سایت خود اهمیت می دهید. همینطور به کاربران نیز اعلام می کند که این پست به روزرسانی شده و می توانند از مطالب جدید آن بهره مند شوند.

 

20. از کنسول جستجوی گوگل برای پیدا کردن مشکلات تگ ها استفاده کنید

گوگل صراحتا اعلام کرده که عناوین صفحات می بایست به صورت مستقل و غیر تکراری نوشته شوند. با استفاده از کنسول گوگل می توانید صفحاتی که احیانا برای آنها عنوانی ننوشته یا عناوین تکراری برای صفحات گذاشته اید را پیدا کنید.

 

21.استفاده از تصاویر

تصاویر موجب می شوند که صفحات شما برای خوانندگان جذاب تر بوده و تا انتهای مطلب را بخوانند. از آنجا که گوگل به رفتار کاربران در سایت اهمیت داده و میزان حضور کاربر در سایت به عنوان یکی از این پارامترها می باشد، این مسئله موجب ارتقا سئو و رتبه سایت می گردد.

 

22. با استفاده از لیست کردن موارد احتمال حضور سایت خود در گراف دانش گوگل را بالا ببرید

گراف دانش گوگل با شعبده بازی ایجاد نمی شود. در مورد عبارات کلیدی که با چگونه آغاز شده و پاسخ آن به شکل لیست وار است، گراف دانش بعضا فعال شده و سایت هایی که به شکل لیست به این سوالات پاسخ داده اند را در آن گراف قرار می دهد.

 

23. از لینک های خارجی استفاده کنید

آیا لینک دادن به سایت های مرتبط با مطلب یک صفحه به سئو سایت کمکی میکند؟ گوگل در پاسخ گفته که این امکان وجود دارد. مطالعات نشان داده که در بعضی از موارد تاثیر مثبت بسیار کمی در رابطه با این کار می تواند وجود داشته باشد.

 

24. از اسکیما برای افزایش CTR (البته با احتیاط فراوان) استفاده کنید

وجود چند ستاره در کنار عنوان جستجو می تواند احتمال کلیک بر روی آنها را افزایش دهد. اما گوگل به تازگی در حال جریمه کردن سایت هاییست که از این سیستم در جهت فریب کاربران و موتورهای جستجو اقدام می کنند.

 

25. از یو آر ال های کوتاه استفاده کنید

یو آر ال های کوتاهتر برای موتورهای جستجو و کاربران بهتر است. همچنین مطالعه بر روی یک میلیون نتیجه جستجوی گوگل نشان می دهد که صفحات با یو آر ال های کوتاهتر در رتبه های بالاتر گوگل قرار دارند.

26. از دستور العمل زیر برای گرفتن توضیحات چهار خطی زیر عنوان سایت استفاده کنید

طبق تجربه تقریبا گوگل در 50 درصد موارد صرفا از متای توضیحات صفحه استفاده می کند ودر سایر موارد متنی از محتوای صفحه را در قسمت متای توضیحات نمایش می دهد. در بعضی مواقع این توضیحات بیشتر شده و به جای دو خط در چهار خط نمایش داده می شوند. نتیجه این نوع نمایش، گرفتن کلیک بیشتر از کاربران است. اما چگونه توضیحات چهار خطی از گوگل بگیریم؟ گوگل از دو فاکتور زیر در این مورد استفاده می کند:

  • اعتبار و قدرت کلی دامنه
  • نکته های مفید در ابتدای صفحه

در صورت امکان نکات مفیدی در چند خط ابتدایی صفحه بنویسید تا در نتایج جستجو شانس گرفتن توضیحات چهار خطی را برای صفحات خود افزایش دهید.

27. پیشوند ها یا پسوندهای عنوان صفحه

به عنوان مثال افرادی قصد جستجوی لپتاپ را دارند، احتمالا از عباراتی مانند بهترین لپتاپ، لپتاپ 2017 یا بررسی لپتاپ استفاده می کنند.  وقتی شما این پیشوند یا پسوند ها را به عنوان صفحه اضافه می کنید، در این کلمات شانس بالاتری را برای نمایش در صفحه اول جستجو به دست می آورید. تعدادی از معروف ترین این پسوندها یا پیشوند ها عبارتند از:

  • بهترین
  • بررسی
  • سال جاری
  • لیست
  • پی دی اف
  • راهنما
  • آموزش

 

28. کلمه کلیدی خود را در 100 کلمه ابتدایی متن به کار ببرید

این مورد یکی از موارد قدیمی سئو سایت است که ممکن است دیگر تاثیری نداشته باشد. اما استفاده از کلمه کلیدی در ابتدای متن ضرری ندارد. به علاوه کاربر با مشاهده کلمه کلیدی مورد جستجوی خود در ابتدای صفحه متوجه می شود که صفحه درستی را انتخاب کرده است.

 

29. از دکمه توییت برای صفحات استفاده کنید

در صورتی که همین مطلب بیشتر به اشتراک گذاشته شود به این معنیست که کاربران به نکته های سئو علاقه زیادی نشان داده اند. به جای به کار بردن از دکمه اشتراک گذاری می توان از دکمه مستقیم توییت کردن در زیر پست استفاده کنید.

 

30. محتوایی بنویسید که موضوع مورد نظر را به صورت عمیقی مورد پوشش قرار دهد

مطالعات بر روی سایت ها نشان می دهد صفحاتی که به صورت دقیق تر و کاملتری یک موضوع را مورد بررسی قرار داده اند معمولا رتبه های بهتری کسب می کنند.

 

31. برای تصاویر متن جایگیزین (Alt) بنویسید

گوگل قادر به درک محتوای یک عکس نیست، اما در عوض از داده های متنی آن و همین طور نام عکس برای درک آن استفاده می کند. بنابراین حتما متن جایگزین هر عکس را در چند کلمه بنویسید.

 

نکات لینک سازی

32. همیشه صفحه مشخصی را برای لینک هایتان در نظر داشته باشید

افراد زیادی در این قسمت مشاهده کرده ایم که اشتباهاتی را انجام می دهند. لینک های شما می بایست با صفحه موردنظرشان ارتباط معنایی مشخصی داشته باشند. همچنین برای یک انکر تکست مشخص نیز نبایست صفحات هدف زیادی در وب سایت داشته باشید.

 

33. به یک نویسنده معروف در وب سایت های معتبر تبدیل شوید

در صورتی که همکاری زیادی با وب سایت های معتبر داشته باشید، افراد زیادی نام شما را در کنار مطالب مشاهده خواهند کرد. با این کار می توانید نام خود را به صفحه پروفایل در سایت خود لینک دهید. این کار زحمت زیادی را طلبیده و در نتیجه سالها تلاش به دست می آید.

 

34. از صفحات پذیرش دانشگاه بک لینک با پسوند .edu بگیرید

بسیاری از دانشگاه ها صفحات پذیرشی به شکل زیر دارند:

هنگامی که آن را ساخته و دانشگاه را از آن باخبر می کنید، می توانید یک بک لینک با کیفیت از خود در آن صفحه به جای گذارید.

هشدار: این تکنیک سئو بیش از حد مورد استفاده قرار گرفته است. بنابراین این کار را تنها با هدف ساخت بک لینک پیشنهاد نمی کنیم. اما اگر به دنبال تعدادی از این بک لینک ها هستید، تنها بر روی ساخت چند بک لینک بسیار با کیفیت در دامنه های .edu تمرکز کنید.

 

35. از وب سایت هایی که بهترین های هفته یا ماه را منتشر می کنند، بک لینک بگیرید

آیا تاکنون یک مطلب فوق العاده و استثنایی را منتشر کرده اید. شما می توانید این گونه مطالب را به وب سایت هایی در حوزه کاری خود که به معرفی بهترین های هفته و ماه می پردازند معرفی کنید. این گونه لینک ها بهترین بک لینک در وب به شمار نمی روند، اما می توانند تفاوت زیادی را ایجاد نمایند.

 

36. همکاری با دیگر سایت ها در تهیه محتوا

تولید محتوای با کیفیت کار بسیار سختیست، اما تولید آن به واسطه همکاری با یک فرد دیگر آسانتر می شود. به همین خاطر است که ما همیشه همکاری با دیگران وب سایت ها را پیشنهاد می نماییم. مطالعات میدانی، گزارشات و اینفوگرافیک ها از جمله این موارد هستند.

 

37. به جمع آوری و انتشار داده ها بپردازید

به واسطه جمع آوری داده ها و انتشار آن در قالب یک مطلب می توانید محتوای بسیار با کیفیتی را در کسب و کار خود ایجاد نمایید. این گونه صفحات در دنیای وب به شدت مورد تمجید و اشتراک توسط دیگر سایت ها قرار می گیرند. در نتیجه شانس زیادی برای گرفتن بک لینک به دست خواهید آورد.

 

38. چندین پست مشابه را ترکیب کرده و یک راهنمای جامع ایجاد کنید

پست های 400 کلمه ای که در سال های گذشته ایجاد کرده اید دیگر تاثیری در سئو ندارند، شاید هم به سئو سایت آسیب نیز برسانند. بنابریان اگر در وبسایت خود دارای تعدادی پست معمولی از یک محتوا هستید که در عین حال ترافیکی نیز جذب نمی کنند، بهتر است آنها را به یک راهنمای جامع تبدیل نمایید. با این کار احتمال کسب بک لینک برای این محتوای سایت ممکن است تا ده ها برابر افزایش یابد.

 

39. در مطالبی که حاصل نظر چندین متخصص در مورد یک موضوع است همکاری کنید

مطالبی توسط بعضی از وب سایت های معروف ایجاد می شود که حاصل پاسخ متخصصین در یک حوزه می باشد. با شرکت دراین گونه نظر خواهی ها احتمال کسب بک لینک برای سایت خود را افزایش دهید.

 

40. واژه نامه ای از اصطلاحات معروف در حیطه کاری خود ایجاد نمایید

در اینترنت واژه نامه های مختلفی در حیطه های فراوان وجود دارد. با ایجاد یک واژه نامه بسیار عالی و با کیفیت، احتمال کسب بک لینک برای آن صفحه را افزایش دهید.

 

41. یک ابزار رایگان و عالی در سایت ایجاد کنید

کاربران عاشق ابزارها هستند. مهمتر از آن، کاربران علاقه مند به لینک دادن به ابزارها می باشند.

 

42. اینفوگرافیک  بسازید

نتایج بسیاری از مطالعات نشان می دهند که اینفوگرافیک ها نسب به محتوای متنی، دارای اشتراک گذاری بسیار بیشتری در شبکه های اجتماعی هستند. تجربه شخصی ما نیز نشان می دهد که اینفوگرافیک های با کیفیت، بک لینک های بیشتری کسب می کنند. بیشتر به این خاطر که کاربران از اینفوگرافیک های شما در پست های خود بهره برده و در کنار آن به منبع لینک می دهند.

 

43. در ساخت اینفوگرافیک ها با سایر برندها همکاری کنید

امروزه ساخت اینفوگرافیک موفق بسیار دشوار است. روزانه هزاران اینفوگرفیک در اینترنت منتشر می شوند. با این وجود چگونه بتوانیم اینفوگرافیک خود را به همگان نمایش دهیم؟ یکی از این راه ها، همکاری با یک برند دیگر در ایجاد اینفوگرافیک است. این کار موجب تاثیر گذاری دو برابر آن بر روی کاربر می گردد.

 

44. زحمت پست مهمان را به خود ندهید، مگر اینکه از این دو قانون پیروی می کنید

پست مهمان برای لینک سازی امری متداول است، تا آنجایی که از دو قانون زیر پیروی نمایید:

قانون اول: پست مهمان را به تنها استراتژی در لینک سازی تبدیل نکنید.

قانون دوم: در وب سایت های بی کیفیت و با اعتبار کم، پست مهمان منتشر نکنید

 

45. لینک های نوفالو را به طور کامل کنار نگذارید

مت کاتس، یکی از مدیران سابق گوگل زمانی اعلام کرده بود که لینک ها نوفالو ضرری برای سایت ندارند، مگر اینکه هدفتان اسپم کردن باشد. اما آنها می توانند کمکی به سایتمان کنند؟

ما در تست ها و پروژه هایی که داشتیم، به این موضوع پی بردیم که لینک های نوفالو می توانند در افزایش رتبه سایت تاثیرگذار باشند. به همین دلیل لینک های نوفالو را کنار نگذارید، مخصوصا آنهایی را که به همراه یک محتوای متنی و در یک وبسایت معتبر ایجاد شده باشند.

 

46. در بهینه سازی انکرتکست افراطی عمل نکنید

مطمئنا استفاده از یک انکرتکست مشخص می تواند کمک زیادی به کسب رتبه برای آن کلمه کند. اما انکر تکست های یکسان در ابعاد بسیار زیاد می تواند موجب جریمه شدن توسط الگوریتم پنگوئن شود. با اینکه انکر تکست های یکسان می تواند موجب افزایش رتبه سایت شود، اما ریسک زیادی به همراه دارد.

 

47. بر روی کیفیت بک لینک ها بیش از حد تمرکز نکنید

سیگنال شماره یک در تحقیقاتی که اخیرا توسط برایان دین انجام شده نشان میدهد که تعداد بک لینک ها هنوز فاکتور اول در رتبه بندی سایت هاست.

شما می بایست بر روی ساخت بک لینک در سایت های باکیفیت باشید، اما بیش از حد به موضوع کیفیت فکر نکنید. اگر وبسایتی را یافتید که دارای کیفیت بالاییست اما هنوز آتوریتی بالایی ندارد، چشم بسته در آن بک لینک بسازید.

 

48. بر روی معیار ها خیلی تمرکز نکنید، اگر وبسایت خوب به نظر می رسد، بک لینک را در آن ایجاد کنید

یکی از سوالات شایع کاربران اینست که حداقل آتوریتی برای ساخت بک لینک چقدر بایست باشد؟ پاسخ ما اینست که ما به هیچ وجه به این گونه معیارهای عددی توجه نمی کنیم. از نظر ما اگر وب سایتی از نظر بصری خوب به نظر برسد، سایت خوبی برای لینک سازیست. طبق تجربه ما، لینک سازی در وب سایتی که در نگاه اول خوب به نظر رسیده و دائما محتوای با کیفیتی را منتشر می کند، تاثیر زیادی می تواند داشته باشد. بنابراین وقت خود را در آنالیز معیار ها تلف نکنید.

 

49. زمان خود را برای ساخت لینک های آسان هدر ندهید

اگر با استراتژی هایی برای ساخت بسیار آسان بک لینک برخورد کردید، راه خود را عوض کنید. از نظر ما هر گونه استراتژی که ساخت بک لینک به طور بسیار آسانی در آن صورت می گیرد، استراتژی خوبی نخواهد بود و حتی ممکن است موجب پنالتی شدن سایتتان گردد. بنابراین به روش هایی تکیه کنید که کسب بک لینک در آن دارای چالش هایی بوده و لینک خروجی، کیفیت بالایی داشته باشد.

 

50. در توییتر به دنبال فرصت هایی برای ساخت بک لینک باشید

اگر به دنبال فرصت های تازه ای برای کسب بک لینک هستید، هیچ جایی بهتر از جستجوی توییتر نمی یابید. با جستجوی عبارت مرتبط با حیطه کسب و کار خود وبلاگ هایی بیابید که بتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید. همچنین می توانید در صورت امکان لینکی در صفحات آنها بسازید.

 

 

 

51. بر روی لینک های متنی تمرکز کنید

آیا تا به حال از خود پرسیده اید که لینک ساخته شده موجب ارتقا رتبه سایت می شود یا نه؟ طبق تجربه ما لینک هایی که به شکل یک متن (هایپرلینک) ساخته می شوند، موجب افزایش شدید رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل می گردند. پیشنهاد می کنیم که به جای قرار دادن یو آر ال ها از هایپر لینک برای ساخت بک لینک استفاده کنید.

 

52. بر روی ارتباط بین بک لینک و صفحه هدف تمرکز کنید

بک لینک ساخته شده می بایست در صفحه یا سایتی قرار داشته باشد که دارای ارتباط معنایی با سایت شما باشد.

 

53. در پادکست های اینترنتی شرکت کنید

پادکست ها در استراتژی های لینک سازی بسیار دست کم گرفته شده اند. برخلاف پست های مهمان، پادکست ها می توانند منبع ترافیک بسیار خوبی نیز برای سایت شما محسوب گردند. در یک پادکست اینترنتی شرکت کرده و از میزبان بخواهید که لینک سایت شما را در زیر پست قرار دهد.

 

54. از سایت های خبری بک لینک بگیرید

خبرنگاران همیشه در تهیه محتوای خبری از نقل قول های کارشناسان استفاده می کنند. ترغیب ژورنالیست ها به استفاده از گفته های شما و لینک دادن به سایتتان مطمئنا کار پر زحمتیست. اما در صورتی که موفق به چنین کاری شوید، ارزش آن لینک بسیار زیاد است.

 

55. از صفحاتی که از اینفوگرافیک های شما استفاده کرده اند، بک لینک بگیرید

در یک دنیای ایده ال هر فردی پس از استفاده از یک اینفوگرافیک، به منبع آن لینک می دهد. اما ما در چنین دنیایی زندگی نمی کنیم. سمت روشن قضیه اینجاست که در صورت تذکر به این گونه افراد، آنها معمولا لینکی به شما خواهند داد. بنابراین اگر محتوای تصویری زیادی را در وب سایت خود منتشر کرده اید، آنها را در موتور جستجوی تصاویر گوگل سرچ کرده و سایت هایی که از آن استفاده کرده اند را شناسایی نمایید. سپس با ایمیلی از آنهایی که به شما لینک نداده اند، درخواست کنید که در صورت تمایل لینکی به منبع آن یعنی سایت شما بدهند.

 

56. به وب سایت های هک شده کمک کنید

30000 وب سایت در روز هک می شوند و اغلب وبمسترهای این گونه سایت ها از این مسئله خبری ندارند. خوشبختانه شما می توانید آنها را با جستجو یافته و این موضوع را به اطلاع آنها برسانید. این روش خوبی برای ارتباط با وب سایت هاییست که در حیطه هایی کوچکتر از شما فعال هستند. احتمال زیادی وجود دارد که آنها پس از حل مشکل، طی یک پستی از شما تشکر کرده و به سایت شما لینک دهند.

 

57. به دیگر وب سایت ها در سایت خود اشاره کرده و این موضوع را به اطلاع آنها برسانید

اگر به دنبال اشتراک گذاری آسان مطالب سایت خود هستید، به دیگر سایت ها در مطالب خود اشاره کرده و آنها را از وجود این مسئله باخبر کنید. در این شرایط بسیاری از آنها با اشتراک پست شما در شبکه های اجتماعی و وب سایت خود این کار شما را جبران خواهند کرد.

 

58. بر روی صفحات مرجع تمرکز کنید

صفحات مرجع رویای لینک سازی برای سئوکار هاست. با جستجو در اینترنت می توانید صفحات مرجع و مرتبط با کسب و کار خود را بیابید. سپس در صورت امکان در آنها لینک سازی کنید.

 

59. به دانشجوها و اساتید دانشگاهی تخفیفاتی بدهید

تخفیفاتی را برای کارمندان دانشگاه و دانشجوها در نظر بگیرید و سپس آنها را از وجود چنین تخفیف هایی باخبر کنید. احتمال کسب بک لینک از وبسایت های شخصی این کارکنان که در دامنه های .edu وجود دارد، خارج از ذهن نمی باشد.

 

60. اطلاع رسانی به کاربران از وجود محتوای جدید سایت

در شبکه های اجتماعی به دنبال افرادی بگردید که به تازگی پستی درباره موضوع مطلب جدید شما منتشر کرده اند. سپس آنها را از وجود مطلب خود آگاه سازید. همینطور ایمیل به مشترکین خبرنامه سایت نیز راهکار خوبی برای اطلاع رسانی به آنها درباره پست جدید شماست. به واسطه مطلع شدن آنها می توانید شانس اشتراک گذاری مطلب خود را در وب افزایش دهید.

 

اگر سوالی داشتید حتما با ما در ارتباط باشید یا در بخش نظرات سوال خود را مطرح کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرفصل های مقاله