آموزش دو زبانه کردن جوملا

آموزش دو زبانه کردن جوملا

قطعا اگر سایتی دارید که کاربرانی به غیر از فارسی زبان ها نیز کاربر سایت شما هستند به فکر افزودن یک زبان دیگر (انگلیسی) خواهید افتاد. قصد داریم در این آموزش 2 زبانه کرذن سایت جوملایی را به شما یاد دهیم.

اگر مراحل را طبق این آموزش پیش روید با مشکلی مواجه نخواهید شد. در این آموزش وب سایت به دو زبان فارسی و انگلیسی تقسیم می‌شود، ولی در تعداد زبان‌ها محدودیتی وجود نداشته و می‌توانید به تعداد نیاز، زبان به وب سایت اضافه کرده و در محتوا، مشخص کنید که آن نوشته در کدام دسته‌بندی و کدام زبان نمایش داده شود.

 

1. ایجاد زبان جدید:

 

برای شروع کار، می‌بایست به قسمت Extention > Language Manager > Content بروید و اگر وب سایت شما زبان فارسی ندارد، آن را به وب سایت خود اضافه کنید.

2-تقسیم منوی اصلی :

 

منوی وب سایت شما در حالت پیش فرض، Main Menu می‌باشد، که ما آن را به «منوی اصلی تمام زبان‌ها» تغییر داده و دو منوی دیگر نیز ایجاد می‌کنیم:

منوی اصلی فارسی – منوی اصلی انگلیسی

پس در سایت سه منو “منوی اصلی تمام زبان‌ها – منوی اصلی فارسی – منوی اصلی انگلیسی” ایجاد شد.

3. ساخت زیر منوها

 

حالا باید حداقل یک زیر منو برای دسته منوهایی که در مرحله‌ی ۲ ایجاد کردیم، اضافه کنیم. برای این کار به قسمت Menu Items رفته، منوی جدید را ایجاد می‌کنیم. در منوی فارسی، منوی «صفحه اصلی» را ایجاد می‌کنیم، نوع آن را Articles » Featured Articles قرار می‌دهیم، سپس ذخیره کرده از محیط منو خارج می‌شویم و روی روی Home کلیک می‌کنیم تا شکل پرچم ایران ظاهر شود.

حالا برای منوی انگلیسی، منوی «Home» را ایجاد می‌کنیم، نوع آن را Articles » Featured Articles قرار می‌دهیم، سپس ذخیره کرده از محیط منو خارج می‌شویم و روی روی Home کلیک می‌کنیم تا شکل پرچم انگلستان ظاهر شود.

 

 

4- ایجاد دسته‌بندی و نوشته‌ها به تفکیک زبان

 

مرحله بعدی، باید دسته‌بندی ها و محتوا را دو برابر کرد، یعنی از هر دسته‌بندی دو تا داشته باشیم: فارسی و انگلیسی

مثلا اگر دسته محصولات داریم، دو دسته محصولات و products را ایجاد کرده و زبان مختص هر کدام را نسبت می‌دهیم.

اگر از کامپوننت K2 استفاده می‌کنید هم به روش بالا باید دسته‌بندی ها را دو قسمت کنید.

نکته: برای راحتی کار، دو دسته کلی دسته‌بندی فارسی و دسته‌بندی انگلیسی را ایجاد کرده و گروه ها را زیر مجموعه این دو گروه کلی قرار دهید تا مدیریت آن در ادامه کار آسان‌تر باشد.

بعد از ساختن دسته‌بندی، باید نوشته‌ها و آیتم ها را نیز دو برابر کرده و زبان و دسته‌بندی هر کدام را مشخص کنید.

 

 

5.ایجاد ماژول های مرتبط به تفکیک زبان

 

در این مرجله، ماژول های مرتبط و تفکیک شده هر زبان را ایجاد می‌کنیم.

 

6. ساختن قالب ها

 

اگر از فریم ورک WARP استفاده می‌کنید، به مرحله 7 بروید. در غیر اینصورت ابتدا به قسمت Extensions بر روی Templates کلیک کرده و تمپلیت فعال خود را در نظر بگیرید و برای روی لینک جلوی آن در قسمت تمپلیت کلیک نمایید .

 

حالا باید تمپلیت را به تعداد زبان‌های درخواستی کپی کرد تا هر کدام از زبان‌ها را از فولدر خودشان بخواند تا از این طریق تغییر دادن CSSها و راست به چپ و چپ به راست کردن وب سایت به راحتی امکان پذیر باشد.

از گزینه های بالا، Copy Template را انتخاب می‌کنیم.

 

معمولا برای نامگذاری، پسوند زبان را در انتهای نام تمپلیت قرار می‌دهند.

مثل: template-fa برای زبان فارسی

template-en برای انگلیسی

ساختن تمپلیت ها به تعداد زبان مورد نیاز ما بستگی داشته و هنگامی که دو زبان فارسی و انگلیسی را داریم، باید دو فولدر ایجاد کنیم.

برای دیدن فولدرها، به فایلهای تمپلیت خود بروید تا مطمئن شوید فولدرها ساخته شده اند.

 

دانلود افزونه و کامپوننت های جوملا

 

 

7. ماژول تغییر زبان

 

ماژول تغییر زبان (language switcher) را فعال کنید.

 

8.مدیریت پلاگین

 

مدیریت پلاگین که نوع آن system-Language Filter است.

 

9. پیوستگی منو

 

پیوستگی منو Assosiate ماژول کنترل زبان Multilanguage status را ایجاد کرده تا مطمئن بشویم تمامی مراحل درست انجام شده است.
در هر منویی، یک تب جدید به نام Assosiate ایجاد می‌شود که با انتخاب منوی همتای انگلیسی، می‌توان پیوستگی در منوها را ایجاد کرد.
تعریف پیوستگی منو Assosiate : در ورژن های جدید این قابلیت اضافه شده است و باعث می‌شود مثلا اگر در صفحه محصولات باشیم، با زدن زبان انگلیسی به صفحه محصولات انگلیسی وارد شویم.

 

دانلود افزونه و کامپوننت های جوملا

 

نظر و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرفصل های مقاله